Prefaţă

Acest site este o prezentare a evenimentelor ce au fost şi care vor veni de acum înainte referitoare la tot ceea ce ţine de noua ordine mondială. De-a lungul timpului termenul de „nouă ordine mondială” a fost folosit de preşedinţi americani ( Woodrow Wilson și Winston Churchill, George H. W. Bush etc), dar şi de oameni importanţi ai politicii internaţinale.

Termenul este folosit din ce în ce mai des sub diferite pretexte, cum ar fi: războaie, calamităţi naturale, epidemii, secetă, crize financiare, etc… Scopul final ( pretextul folosit ) pentru a preveni aceste dezastre este un nou guvern mondial care va face faţă mai bine problemelor locale ale ţărilor.

Noua ordine mondială este strâns legată de fenomenul de globalizare şi presupune concentrarea puterii tuturor popoarelor întru-un for consensual numit „guvernul mondial”. Deocamdata s-a conturat în ultimii 20 de ani foarte concret Uniunea Europeană, se dezvoltă foarte mult alianţă BRICS ( Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud ), dar şi continental alierea ţărilor Sud-Americane pare a deveni din ce în ce mai realizabilă. Peste tot, ţările par că îşi caută din ce în ce mai mulţi aliaţi pentru a-şi conserva interesele, iar ritmul de coagulare pare a fi unul destul de rapid.

În acest site vom vorbi despre coduri de bare, cipuri RFID, manipularea mass-media, controlul guvernamental, legi abuzive, războaie, nerespectarea drepturilor omului, prigonirile de tip religios, etc..

În Apocalipsa Cap 13, versetele 16,17,18, scrie

16.Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18.Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

Dacă consideraţi că articolele şi modul în care prezentăm realitatea este unul bun, puteţi să daţi linkurile din acest site şi altor persoane interesate.

Asta ne-ar încuraja să continuăm!

Vă mulţumim!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *