0

Iluzia paradigmelor in noua ordine mondiala

Cip rfid 666

Ca să ne cipeze corespunzător , guvernul mondial va crea impresia că cipurile sunt necesare, ca ne ajută, dar în realitate cipurile ne vor face doar sclavii diavolului şi sistemului pe care acesta îl consolidează chiar sub ochii noştri. Dumnezeu nu ne constrânge şi nu ne forţează să facem nimic, dar în momentul în care vom intra în sistemul diavolesc, descris de Apocalipsă ca fiind domnia antihristului, vom pierde libertatea si harul botezului pe care îl avem de la Dumnezeu.

Paradigmele evoluţiei societătii sunt inşelătoare. Lumea a crezut că dacă se va dezvolta economic va fi mai fericită. Intotdeauna pe acest parcurs ne-am dorit altceva şi am fost nemulţumiţi. Concluzia e că într-un final vom distruge planeta şi odata cu ea vom distruge şi sufletele noastre.

Sf. Ap. Pavel. „Sa nu va amageasca nimeni, cu nici un chip; caci ziua Domnului nu va veni pana ce mai intai nu va veni lepadarea de credinta…” (II Tes.2, 3).

Trăim vremurile în care sistemul economic si social pune presiune pe suflet foarte mult datorită manipulărilor de tot felul; ba este lipsa banilor pentru care trebuie să muncim mai mult şi mai mult, ba este discriminarea religioasă ori consolidarea reperelor morale false şi eliminarea adevăratelor valori creştineşti. Toate acestea duc la crearea de idoli şi inlocuirea valorilor cu idoli.

Oare nu acestea sunt vremurile lepădării de credinţă?

Citiţi şi

http://nouaordinemondiala.com/2016/02/10/reprimarea-dreptului-la-libera-exprimare/

http://nouaordinemondiala.com/2015/10/01/vaccinarea-obligatorie-reportaj-tvr/

http://nouaordinemondiala.com/2015/09/18/depopularea-europei/

http://nouaordinemondiala.com/2015/09/23/papa-incalzirea-globala/

http://nouaordinemondiala.com/2015/09/17/internetul-lucrurilor/

http://nouaordinemondiala.com/2015/09/16/ciparea-omenirii-pas-cu-pas/

Dan Mihai Măriuţa

În viitor adevărul va deveni un lux, de aceea este bine să folosim prezentul pentru a putea să spunem adevărul întotdeauna...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *